PRZYSTAWKI DO DANIA GŁÓWNEGO

CARPACCIO Z INDYKA Z BURACZKAMI I RUKOLĄ

ROLADKI Z SZYNKI I SERA Z NATKĄ PIETRUSZKI, ORZECHAMI WŁOSKIMI I SUSZONYMI POMIDORAMI

WĄTRÓBKI DROBIOWE W SOSIE BALSAMICZNYM Z CHLEBEM BANANOWYM

SANDACZ PIECZONY W PERGAMINIE Z ESTRAGONOWĄ OLIWĄ, SERWOWANY NA WARZYWNYM MAKARONIE

TATAR ZE ŚLEDZIA PO WĘGIERSKU Z KISZONYMI OGÓRKAMI, MARYNOWANYMI GRZYBKAMI, CEBULKĄ I OSTRĄ PAPRYKĄ

ZUPY LEKKIE

ROSÓŁ DROBIOWO-WOŁOWY Z MAKARONEM

BARSZCZ CZERWONY Z USZKAMI Z MIĘSEM WIEPRZOWYM

BARSZCZ UKRAIŃSKI

GRZYBOWA

PIECZARKOWA NA CIEMNYM PIWIE

CZOSNKOWA Z ŻÓŁTYM SEREM

MINESTRONE (WŁOSKA ZUPA WARZYWNA)

VELOUTE PIECZARKOWE Z MIGDAŁAMI (ZUPA NA BAZIE FRANCUSKIEGO SOSU VELOUTE ZWANEGO AKSAMITNYM)

FRANCUSKA ZUPA CEBULOWA Z GRZANKAMI ZIOŁOWYMI

SEROWA Z PIECZARKAMI

KREM Z WARZYW Z GRZANKAMI ZIOŁOWYMI

KREM BROKUŁOWY Z PRAŻONYMI MIGDAŁAMI

KREM Z SOCZEWICY

KREM MARCHEWKOWY Z PESTKAMI DYNI

KREM Z MARCHEWKI I POMARAŃCZY

KREM CHRZANOWO – ZIEMNIACZANY

KREM POMIDOROWY Z SEREM GRANA PADANO I BAZYLIĄ

Z ZIELONEGO BOBU

CHŁODNIK NA JOGURCIE

CHŁODNIK LITEWSKI

ZUPY TREŚCIWE Z MIĘSEM

ŻUR NA ZAKWASIE Z JAJKIEM I PODSMAŻONĄ KIEŁBASĄ WIEJSKĄ

BARSZCZ CHRZANOWY Z PIECZONĄ BIAŁĄ KIEŁBASĄ Z ZIEMNIAKAMI I PALONĄ CEBULĄ

STROGONOW Z WOŁOWINY

GULASCHSUPPE – NIEMIECKA ZUPA MIĘSNA Z WOŁOWINĄ

WĘGIERSKA ZUPA GULASZOWA Z WOŁOWINĄ, ZIEMNIAKAMI, PAPRYKĄ I CZOSNKIEM

ZUPA GULASZOWA Z WIEPRZOWINY Z KMINKIEM I PIECZONĄ PAPRYKĄ

KWAŚNICA

SOLIANKA PO GÓRALSKU – ZUPA Z WOŁOWINY, WIEPRZOWINY, Z WARZYWAMI I KISZONYM OGÓRKIEM

PAPRYKOWA Z PULPECIKAMI WIEPRZOWYMI

GROCHÓWKA WOJSKOWA

FASOLKA PO BRETOŃSKU

MIĘSA WIEPRZOWINA

PIECZEŃ ZE SCHABU Z SOSEM PIECZENIOWYM

SCHAB W SOSIE Z PODGRZYBKÓW

PIECZEŃ ZE SCHABU NADZIEWANA SUSZONĄ ŚLIWKĄ PODANA Z SOSEM ŚLIWKOWYM

PIECZEŃ ZE SCHABU NADZIEWANA WARZYWAMI I SEREM PODANA Z SOSEM SEROWYM

SCHAB ZAPIEKANY POD BESZAMELEM Z PIECZARKAMI

SCHAB PIECZONY W SOSIE POMIDOROWO-ŚMIETANOWYM

SCHAB FASZEROWANY KURKAMI, ŻURAWINĄ I SEREM PODANY Z SOSEM KURKOWYM

ROLADKI SCHABOWE Z SEREM BAŁKAŃSKIM Z PIECZONYM MARCHEWKAMI

KIESZONKA ZE SCHABU FASZEROWANA SUSZONYMI ŚLIWKAMI, MORELĄ I RODZYNKAMI PODANA Z SOSEM ŚMIETANOWYM

SAKIEWKA PO STAROPOLSKU NADZIEWANA GRZYBAMI, CEBULĄ, WĘDZONYM SEREM Z SOSEM GRZYBOWYM

ROLADA ZE SCHABU NADZIEWANA MIĘSEM MIELONYM , MIGDAŁAMI, ORZECHAMI LASKOWYMI I ZIEMNYMI Z GRILLOWANYMI PIECZARKAMI, PAPRYKĄ I CEBULĄ

KARKÓWKA PIECZONA Z PIECZARKAMI, CEBULĄ I PAPRYKĄ

PIECZONA KARKÓWKA W SOSIE BBQ

DUSZONA KARKÓWKA Z CYNAMONEM I MUSEM Z PIECZONYCH JABŁEK

POLĘDWICZKI W BEKONIE W SOSIE KURKOWYM

WIEPRZOWINA Z KASZANKĄ Z JABŁKAMI

GOLONKA PIECZONA W KAPUŚCIE (BEZ KOŚCI I SKÓRY)

GOLONKA NA CIEMNYM PIWIE (BEZ KOŚCI I SKÓRY)

ŻEBERKA PIECZONE W MIODZIE

DRÓB

KIESZONKA FASZEROWANA SOCZEWICĄ I WĘDZONYM SEREM W KREMIE SZPINAKOWYM

KOTLET DE VOLAILLE Z MASŁEM ZIOŁOWYM Z CZOSNKIEM, NATKĄ PIETRUSZKI I SZCZYPIORKIEM

CORDON BLEU

KANTOŃSKI KURCZAK CYTRYNOWY (FILET)

PIERŚ Z MOZZARELLĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI

PIERŚ ZAPIEKANA Z WĘDZONYM SEREM I BROKUŁAMI

PIERŚ W CIEŚCIE PIWNYM

PIERŚ Z PIECZONYMI JABŁKAMI

PIERŚ ZAPIEKANA ZE SZPINAKIEM I SEREM RICOTTA, CZERWONĄ PAPRYKĄ I SEREM CHEDAR

KURCZAK W ŚMIETANIE Z PIECZARKAMI (KURCZAK LUB PIERŚ)

SZASZŁYK Z PIERSI, PIECZAREK, PAPRYKI I CEBULI

ROLADKA Z INDYKA NADZIEWANA WARZYWAMI I SEREM PODANA Z SOSEM SEROWYM

ROLADA Z WARZYWAMI I POMARAŃCZĄ PODANA Z MUSEM POMARAŃCZOWYM

KURCZAK W WINIE

PIERŚ Z KACZKI Z ŻURAWINĄ

WOŁOWINA

ŚLĄSKA ROLADA WOŁOWA Z KIEŁBASĄ, BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM

ROLADA Z NADZIENIEM SZPINAKOWO – DROBIOWYM

GULASZ

RYBY

MIRUNA SMAŻONA

DORSZ SMAŻONY

SANDACZ SMAŻONY

SANDACZ PIECZONY W PERGAMINIE Z WARZYWAMI

ŁOSOŚ PIECZONY

ŁOSOŚ PIECZONY PODANY W KREMIE SZPINAKOWYM

ŁOSOŚ PIECZONY W PERGAMINIE Z WARZYWAMI

DODATKI

ZIEMNIACZKI GOTOWANE

ZIEMNIACZKI PIECZONE W ĆWIARTKI

ZIEMNIAKI PIECZONE W MUNDURKACH PODAWANE Z MASŁEM CZOSNKOWYM LUB TWAROGIEM ZE SZCZYPIORKIEM

ZIEMNIACZKI ZAPIEKANE Z BOCZKIEM I CEBULKĄ

PUREE ZIEMNIACZANE: ŚMIETANOWE/ MARCHEWKOWE/ BROKUŁOWE

RYŻ BIAŁY PARABOLICZNY Z WARZYWAMI

RYŻ BIAŁY I CIEMNY

KASZA GRYCZANA/ Z BOCZKIEM

KASZA JĘCZMIENNA/ Z WARZYWAMI/ Z PIECZARKAMI

KASZA PĘCZAK/ Z WARZYWAMI/ Z PIECZARKAMI

KLUSKI ŚLĄSKIE Z MASEŁKIEM

KOPYTKA Z MASEŁKIEM

SURÓWKI

Z BIAŁEJ KAPUSTY Z MARCHEWKĄ

BIAŁA KAPUSTA Z MARCHEWKĄ I PAPRYKĄ W ZALEWIE OCTOWEJ

BIAŁA I CZERWONA KAPUSTA Z SELEREM I MARCHEWKĄ

KAPUSTA PEKIŃSKA Z POMIDOREM, OGÓRKIEM I KUKURYDZĄ

KAPUSTA PEKIŃSKA Z SEREM FETA I OLIWKAMI

KAPUSTA PEKIŃSKA Z OGÓRKIEM ZIELONYM I KISZONYM

KAPUSTA PEKIŃSKA Z ZIELONYM OGÓRKIEM I PAPRYKAMI

KAPUSTA CZERWONA Z POREM

KAPUSTA WŁOSKA Z SELEREM I JABŁKIEM

KISZONA KAPUSTA Z JABŁKIEM

Z BIAŁEJ RZODKWI, BIAŁEJ KAPUSTY, JABŁKA, CUKINI

SAŁATA LODOWA Z JAJKIEM, RZODKIEWKĄ I SZCZYPIORKIEM W ŚMIETANIE

BURACZKI Z CEBULKĄ

BURACZKI Z CHRZANEM

MARCHEWKA Z BRZOSKWINIĄ I RODZYNKAMI

MARCHEWKA Z JABŁKIEM

MARCHEWKA Z CHRZANEM

MARCHEW Z SELEREM

MIZERIA

POMIDORY Z CEBULKĄ W ŚMIETANIE

POMIDORY Z OGÓRKIEM ZIELONYM I CEBULKĄ W ŚMIETANIE

ŚWIEŻO KROJONE WARZYWA Z SOSEM WINEGRET

BROKUŁY Z POMIDOREM I OGÓRKIEM

SELER Z JABŁKIEM

POR Z MARCHWIĄ I JABŁKIEM

KAPUSTA ZASMAŻANA

MODRA KAPUSTA – CZERWONA KAPUSTA NA CIEPŁO Z BOCZKIEM

CZERWONA KAPUSTA NA CIEPŁO Z JABŁKAMI I RODZYNKAMI

BURACZKI ZE ŚMIETANĄ NA CIEPŁO

FASOLKA SZPARAGOWA Z BUŁKĄ TARTĄ NA CIEPŁO

MARCHEW Z GROSZKIEM NA CIEPŁO

GOTOWANE WARZYWA

POZOSTAŁE POTRAWY Z MIĘSEM

ŻUREK W CHLEBIE Z JAJKIEM I PODSMAŻANĄ KIEŁBASĄ

ZUPA CEBULOWA Z ŻÓŁTYM SEREM W CHLEBIE

BIGOS MYŚLIWSKI Z TRZEMA RODZAJAMI MIĘSA, GRZYBAMI I SUSZONYMI ŚLIWKAMI

BIGOS CYGAŃSKI Z MIĘSA WIEPRZOWEGO, PIECZAREK, PAPRYKI, CEBULI I OGÓRKA KONSERWOWEGO

GOŁĄBKI UKRAIŃSKIE Z MIĘSEM WIEPRZOWYM, TRZEMA KASZAMI I BIAŁYM RYŻEM W SOSIE POMIDOROWYM

PASZTECIKI MIĘSNE Z BARSZCZEM CZERWONYM

KIESZONKI Z CIASTA DROŻDŻOWEGO Z NADZIENIEM Z MIĘSA WIEPRZOWEGO, CZERWONEJ FASOLI, KUKURYDZY, CEBULI, PAPRYKI

KIESZONKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO FASZEROWANE MIĘSEM WIEPRZOWYM, WARZYWAMI, ORZECHAMI WŁOSKIMI, LASKOWYMI
I MIGDAŁAMI PODAWANE Z BARSZCZEM CZERWONYM

SAJGONKI PO POLSKU Z BARSZCZEM CZERWONYM

LASAGNE MIĘSNE

RATATOUILLE Z KURCZAKIEM

TARTINKI NA CIEPŁO Z BARSZCZEM CZERWONYM

PIEROGI Z MIĘSEM

ZIELONE PIEROGI SZPINAKOWE Z RYBĄ

KROKIETY Z MIĘSEM

GULASZ WOŁOWY

GULASZ WIEPRZOWY

POTRAWY JARSKIE

PIEROGI Z KAPUSTĄ I SEREM

PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI

PIEROGI RUSKIE

PIEROGI Z SOCZEWICĄ

PIEROGI ZE SZPINAKIEM I SEREM FETA

KROKIETY Z KAPUSTĄ

NALEŚNIKI Z SEREM

NALEŚNIKI ZE SZPINAKIEM

LASAGNE Z MOZZARELLĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI

CANNELLONI WARZYWNE

POTRAWY WEGAŃSKIE

CUKINIA FASZEROWANA SZPINAKIEM, POMIDOREM Z CEBULKĄ I CZOSNKIEM

SOCZEWICA Z CZOSNKIEM I WARZYWAMI GRILLOWANYMI

KOTLECIKI SOJOWE Z PESTO Z WARZYWAMI GRILLOWANYMI (OPCJONALNIE Z SEREM MOZZARELLA)

ZIEMNIAKI PIECZONE W MUNDURKACH FASZEROWANE PIECZARKAMI Z CEBULĄ I CZOSNKIEM

SZASZŁYK WARZYWNY

RATATOUILLE

PLACUSZKI Z KASZY GRYCZANEJ I CUKINI Z GRILLOWANYMI WARZYWAMI

PLACKI Z CUKINI, MARCHWI I ZIEMNIAKÓW

KOTLECIKI Z KASZY JAGLANEJ Z WARZYWAMI I CHILI

GULASZ WEGETARIAŃSKI Z WARZYW

CIECIERZYCA ZE SZPINAKIEM I SEREM FETA

KASZA PĘCZAK Z CUKINIĄ W POMIDORACH

KOTLECIKI SOJOWE Z PESTO I POMIDORAMI

POTRAWY BEZGLUTENOWE

KOTLECIKI GRYCZANE Z BIAŁYM SEREM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ

KOTLECIKI Z KASZY JAGLANEJ Z SELEREM I MARCHEWKĄ W SEZAMIE

SOCZEWICA Z CZOSNKIEM I WARZYWAMI GRILLOWANYMI

SZASZŁYK WARZYWNY

PLACUSZKI Z KASZY GRYCZANEJ I CUKINI Z GRILLOWANYMI WARZYWAMI

PLACKI Z CUKINI, MARCHWI I ZIEMNIAKÓW

GULASZ WEGETARIAŃSKI Z WARZYW

RATATOUILLE Z KURCZAKIEM

KURCZAK W SOSIE CYTRYNOWYM

LECZO Z CUKINI Z KURCZAKIEM

GOŁĄBKI Z RYŻEM PEŁNOZIARNISTYM I MIĘSEM DROBIOWYM

FILET Z KURCZAKA ZE SZPINAKIEM

FILET DROBIOWY Z ŻURAWINĄ

POTRAWKA DROBIOWA Z PORAMI

POTRAWY, DANIA FIT

JARSKIE

RATATOUILLE

KIESZONKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z WARZYWAMI I SEREM FETA

SZASZŁYK WARZYWNY

PLACUSZKI Z KASZY GRYCZANEJ I CUKINI Z GRILLOWANYMI WARZYWAMI

PLACKI Z CUKINI, MARCHWI I ZIEMNIAKÓW

GOŁĄBKI Z KAPUSTY WŁOSKIEJ Z KASZĄ PĘCZAK I GRZYBAMI

KOTLECIKI Z KASZY JAGLANEJ Z WARZYWAMI I CHILI

CIECIERZYCA ZE SZPINAKIEM I SEREM FETA

KASZA PĘCZAK Z CUKINIĄ W POMIDORACH

KOTLECIKI SOJOWE Z PESTO I POMIDORAMI

PLACUSZKI WARZYWNE Z TWAROŻKIEM

GULASZ WEGETARIAŃSKI Z WARZYW

ZAPIEKANKA WARZYWNA

Z MIĘSEM

RATATOUILLE Z KURCZAKIEM

KURCZAK W SOSIE CYTRYNOWYM

LECZO Z CUKINI Z KURCZAKIEM

GOŁĄBKI Z RYŻEM PEŁNOZIARNISTYM I MIĘSEM DROBIOWYM

KLOPSIKI DROBIOWE W PŁATKACH OWSIANYCH W SOSIE POMIDOROWYM

FILET Z KURCZAKA ZE SZPINAKIEM

FILET DROBIOWY Z ŻURAWINĄ

POTRAWKA DROBIOWA Z PORAMI

PRZEKĄSKI

ROLADKA SEROWA Z SZYNKĄ, PAPRYKĄ I SZCZYPIORKIEM

ROLADA SZPINAKOWO – ŁOSOSIOWA Z SERKIEM CHRZANOWYM

KULKI SEROWE W ZIOŁACH

ROLADKA Z TORTILLI Z SZYNKĄ, SEREM FETA I WARZYWAMI

ROLADKA Z TORTILLI Z ŁOSOSIEM I SERKIEM Z PAPRYKAMI

ROLADKA Z TORTILLI ZE SZPINAKIEM I SEREM FETA

TERRINA DROBIOWE NADZIEWANA POMIDORAMI SUSZONYMI I OLIWKAMI

TERRINA DROBIOWA ZE SZPINAKIEM I PAPRYKĄ

TERRINA WIEPRZOWA Z ORZECHAMI

TERRINA RYBNA Z SOLI W SEZAMIE

POLĘDWICZKA Z INDYKA W SEZAMIE Z GORGONZOLĄ I GRUSZKĄ

GALARETKI: DROBIOWA/ WIEPRZOWA/ RYBNA

GALARETKA JARZYNOWA – ROLADA

RYBA PO GRECKU Z POMIDORAMI, CUKINIĄ, MARCHEWKĄ, SELEREM I CEBULĄ

RYBA W GALARECIE Z WARZYWAMI – PSTRĄG, ŁOSOŚ

ŚLEDŹ PO JAPOŃSKU Z JAJKIEM NA SAŁATCE Z GROSZKU ZIELONEGO, OGÓRKA KONSERWOWEGO I CEBULKI

ŚLEDŹ Z JAJKIEM I CEBULKĄ W ŚMIETANIE

TATAR ZE ŚLEDZIA PO WĘGIERSKU Z KISZONYMI OGÓRKAMI, MARYNOWANYMI GRZYBKAMI, CEBULKĄ, OSTRĄ PAPRYKĄ I PRZYPRAWAMI

WĘDZONA RYBA W JABŁKOWEJ GALARECIE

KORECZKI ŚLEDZIOWE Z WARZYWAMI

JAJKA FASZEROWANE: PASTĄ Z PIECZAREK/ PASTĄ Z TUŃCZYKA/ MIĘSEM Z WARZYWAMI I SEREM FETA

MUSZLE MAKARONOWE: SEROWO – SZPINAKOWE/ NADZIEWANE SAŁATKĄ Z KURCZAKA/ NADZIEWANE PASTĄ Z TUŃCZYKA

BABECZKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO NADZIEWANE PASTĄ Z TUŃCZYKA Z CEBULKĄ

BABECZKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO NADZIEWANE SZPINAKIEM, KURCZAKIEM I SEREM PLEŚNIOWYM

BABECZKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO NADZIEWANE SEREM PLEŚNIOWYM, SEREM FETA, SEREM ŻÓŁTYM, JAJKIEM, SUSZONYM POMIDOREM, CEBULKĄ

BABECZKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO NADZIEWANE TATAREM Z ŁOSOSIA

TARTALETKI Z SEREM FETA, OLIWKAMI I POMIDOREM

TARTALETKI ZAPIEKANE Z WĘDZONĄ RYBĄ I POMIDORAMI

JAJECZKA Z TATAREM Z ŁOSOSIA

POMIDORY FASZEROWANE: SAŁATKĄ Z WARZYWAMI I MAKARONEM RYŻOWYM/ KURCZAKIEM Z WARZYWAMI

FASZEROWANE GRILLOWANE PAPRYKI Z MIĘSEM MIELONYM, OLIWKAMI, CEBULĄ, CZOSNKIEM Z PRZYPRAWAMI

SUSHI

SAŁATKI

JARZYNOWA – MARCHEWKA, GROSZEK, JAJKO, JABŁKO, CEBULA, OGÓREK KONSERWOWY, ZIEMNIAKI, MAJONEZ, ŚMIETANA

PIECZARKOWA Z JAJKIEM, BIAŁĄ CEBULKĄ, OGÓRKIEM KONSERWOWYM I ZIELONYM GROSZKIEM

GRECKA – SAŁATA LODOWA, POMIDOR, OGÓREK ZIELONY, PAPRYKA, CEBULA CZERWONA, SER FETA, OLIWKI, SOS WINEGRET

CEZAR – SAŁATA LODOWA, POMIDORY KOKTAJLOWE, PAPRYKA, OGÓREK ZIELONY, GRILLOWANY KURCZAK, SER PARMEZAN, GRZANKI, SOS WINEGRET

Z KREWETKAMI, SAŁATĄ, POMIDORAMI, PARMEZANEM

SAŁATKA Z SELEREM NACIOWYM: MIX SAŁAT, SELER NACIOWY, JABŁKO, WINOGRONA, SUSZONA ŚLIWKA, ORZECHY WŁOSKIE, JOGURT

Z PIECZONYCH BURAKÓW, SAŁATY, ORZECHÓW WŁOSKICH, SEREM FETA

Z KURCZAKA W PRZYPRAWIE GYROS Z KAPUSTĄ PEKIŃSKĄ, KUKURYDZĄ I OGÓRKIEM KONSERWOWYM

Z KURCZAKIEM, ANANASEM, MIGDAŁAMI, KUKURYDZĄ I SAŁATĄ PEKIŃSKĄ

Z KURCZAKIEM, SEREM WĘDZONYM, CEBULKĄ I KIEŁKAMI SOJOWYMI

ŚLEDZIOWA Z ZIEMNIAKAMI, MARYNOWANYMI GRZYBAMI, OGÓRKIEM KONSERWOWYM I CZERWONĄ CEBULKĄ

ŚLEDZIOWA PIKANTNA Z OGÓRKIEM KONSERWOWYM, GROSZKIEM, BURACZKAMI, MARYNOWANYMI PIECZARKAMI I JABŁKIEM

MEKSYKAŃSKA Z CZERWONĄ FASOLĄ, ŻÓŁTYM SEREM I SZYNKĄ W MAJONEZIE

Z MAKARONEM RYŻOWYM I WARZYWAMI

Z BROKUŁAMI, GRILLOWANĄ SZYNKĄ, POMIDOREM KOKTAJLOWYM, CZERWONĄ CEBULKĄ, I POMARAŃCZĄ

Z TORTELLINI, SZYNKĄ, WARZYWAMI I SEREM WĘDZONYM W MAJONEZIE

WŁOSKA SAŁATKA Z ZIEMNIAKAMI, FASOLKĄ SZPARAGOWA, POMIDORAMI KOKTAJLOWYMI I WĘDZONYM BOCZKIEM

KALAFIOROWA Z SZYNKĄ, POMIDOREM, OGÓRKIEM I JAJKIEM W SOSIE CZOSNKOWYM

ZIEMNIACZANA Z GRILLOWANYM BOCZKIEM, OGÓRKIEM, MARYNOWANYMI PIECZARKAMI I CZERWONĄ CEBULKĄ

NICEJSKA – TUŃCZYK, ZIEMNIAKI, FASOLKA SZPARAGOWA, JAJKA, CZERWONA CEBULA, OLIWKI, POMIDORY, PIETRUSZKA, SOS WINEGRET

DESERY

SZARLOTKA NA CIEPŁO PODANA Z LODAMI WANILIOWYMI

LODY W RÓŻNYCH SMAKACH:
Z ORZECHAMI, BITĄ ŚMIETANĄ I SOSEM KARMELOWYM LUB Z OWOCAMI, BITĄ ŚMIETANĄ I RODZYNKAMI

PANNA COTTA Z MUSEM TRUSKAWKOWYM

TIRAMISU

CRÈME BRŨLÈE

PIECZONE JABŁKO Z MIODEM I CYNAMONEM PODANE Z LODAMI WANILIOWYMI

GRUSZKA Z CIASTEM CZEKOLADOWY

MUS WANILIOWY Z TRUSKAWKAMI

ROTE GRŰZE (NIEMIECKI DESER Z CZERWONYMI OWOCAMI)

DESER Z PŁYNNĄ CZEKOLADĄ I WIŚNIAMI

SUFLET CZEKOLADOWY