PRZYSTAWKI DO DANIA GŁÓWNEGO
CARPACCIO Z INDYKA Z BURACZKAMI I RUKOLĄ
ROLADKI Z SZYNKI I SERA Z NATKĄ PIETRUSZKI, ORZECHAMI WŁOSKIMI I SUSZONYMI POMIDORAMI
WĄTRÓBKI DROBIOWE W SOSIE BALSAMICZNYM Z CHLEBEM BANANOWYM
SANDACZ PIECZONY W PERGAMINIE Z ESTRAGONOWĄ OLIWĄ, SERWOWANY NA WARZYWNYM MAKARONIE
TATAR ZE ŚLEDZIA PO WĘGIERSKU Z KISZONYMI OGÓRKAMI, MARYNOWANYMI GRZYBKAMI, CEBULKĄ I OSTRĄ PAPRYKĄ
ZUPY LEKKIE
FRANCUSKA ZUPA CEBULOWA Z GRZANKAMI ZIOŁOWYMI
SEROWA Z PIECZARKAMI
KREM Z SOCZEWICY
KREM MARCHEWKOWY Z PESTKAMI DYNI
KREM POMIDOROWY Z SEREM GRANA PADANO I BAZYLIĄ
Z ZIELONEGO BOBU
ZUPY TREŚCIWE Z MIĘSEM
ŻUR NA ZAKWASIE Z JAJKIEM I PODSMAŻONĄ KIEŁBASĄ WIEJSKĄ
BARSZCZ CHRZANOWY Z PIECZONĄ BIAŁĄ KIEŁBASĄ Z ZIEMNIAKAMI I PALONĄ CEBULĄ
WĘGIERSKA ZUPA GULASZOWA Z WOŁOWINĄ, ZIEMNIAKAMI, PAPRYKĄ I CZOSNKIEM
ZUPA GULASZOWA Z WIEPRZOWINY Z KMINKIEM I PIECZONĄ PAPRYKĄ
PAPRYKOWA Z PULPECIKAMI WIEPRZOWYMI
GROCHÓWKA WOJSKOWA
MIĘSA WIEPRZOWINA
PIECZEŃ ZE SCHABU Z SOSEM PIECZENIOWYM
SCHAB W SOSIE Z PODGRZYBKÓW
SCHAB ZAPIEKANY POD BESZAMELEM Z PIECZARKAMI
SCHAB PIECZONY W SOSIE POMIDOROWO-ŚMIETANOWYM
KIESZONKA ZE SCHABU FASZEROWANA SUSZONYMI ŚLIWKAMI, MORELĄ I RODZYNKAMI PODANA Z SOSEM ŚMIETANOWYM
SAKIEWKA PO STAROPOLSKU NADZIEWANA GRZYBAMI, CEBULĄ, WĘDZONYM SEREM Z SOSEM GRZYBOWYM
PIECZONA KARKÓWKA W SOSIE BBQ
DUSZONA KARKÓWKA Z CYNAMONEM I MUSEM Z PIECZONYCH JABŁEK
GOLONKA PIECZONA W KAPUŚCIE (BEZ KOŚCI I SKÓRY)
GOLONKA NA CIEMNYM PIWIE (BEZ KOŚCI I SKÓRY)
DRÓB
KIESZONKA FASZEROWANA SOCZEWICĄ I WĘDZONYM SEREM W KREMIE SZPINAKOWYM
KOTLET DE VOLAILLE Z MASŁEM ZIOŁOWYM Z CZOSNKIEM, NATKĄ PIETRUSZKI I SZCZYPIORKIEM
PIERŚ Z MOZZARELLĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI
PIERŚ ZAPIEKANA Z WĘDZONYM SEREM I BROKUŁAMI
PIERŚ ZAPIEKANA ZE SZPINAKIEM I SEREM RICOTTA, CZERWONĄ PAPRYKĄ I SEREM CHEDAR
KURCZAK W ŚMIETANIE Z PIECZARKAMI (KURCZAK LUB PIERŚ)
ROLADKA Z INDYKA NADZIEWANA WARZYWAMI I SEREM PODANA Z SOSEM SEROWYM
ROLADA Z WARZYWAMI I POMARAŃCZĄ PODANA Z MUSEM POMARAŃCZOWYM
KURCZAK W WINIE
WOŁOWINA
ŚLĄSKA ROLADA WOŁOWA Z KIEŁBASĄ, BOCZKIEM I OGÓRKIEM KISZONYM
ROLADA Z NADZIENIEM SZPINAKOWO – DROBIOWYM
RYBY
MIRUNA SMAŻONA
DORSZ SMAŻONY
SANDACZ PIECZONY W PERGAMINIE Z WARZYWAMI
ŁOSOŚ PIECZONY
ŁOSOŚ PIECZONY PODANY W KREMIE SZPINAKOWYM
DODATKI
ZIEMNIACZKI GOTOWANE
ZIEMNIACZKI PIECZONE W ĆWIARTKI
ZIEMNIACZKI ZAPIEKANE Z BOCZKIEM I CEBULKĄ
PUREE ZIEMNIACZANE: ŚMIETANOWE/ MARCHEWKOWE/ BROKUŁOWE
RYŻ BIAŁY PARABOLICZNY Z WARZYWAMI
KASZA GRYCZANA/ Z BOCZKIEM
KASZA JĘCZMIENNA/ Z WARZYWAMI/ Z PIECZARKAMI
KASZA PĘCZAK/ Z WARZYWAMI/ Z PIECZARKAMI
KOPYTKA Z MASEŁKIEM
SURÓWKI
Z BIAŁEJ KAPUSTY Z MARCHEWKĄ
BIAŁA KAPUSTA Z MARCHEWKĄ I PAPRYKĄ W ZALEWIE OCTOWEJ
KAPUSTA PEKIŃSKA Z POMIDOREM, OGÓRKIEM I KUKURYDZĄ
KAPUSTA PEKIŃSKA Z SEREM FETA I OLIWKAMI
KAPUSTA PEKIŃSKA Z OGÓRKIEM ZIELONYM I KISZONYM
KAPUSTA CZERWONA Z POREM
KAPUSTA WŁOSKA Z SELEREM I JABŁKIEM
KISZONA KAPUSTA Z JABŁKIEM
SAŁATA LODOWA Z JAJKIEM, RZODKIEWKĄ I SZCZYPIORKIEM W ŚMIETANIE
BURACZKI Z CEBULKĄ
BURACZKI Z CHRZANEM
MARCHEWKA Z JABŁKIEM
MARCHEWKA Z CHRZANEM
MARCHEW Z SELEREM
POMIDORY Z CEBULKĄ W ŚMIETANIE
POMIDORY Z OGÓRKIEM ZIELONYM I CEBULKĄ W ŚMIETANIE
ŚWIEŻO KROJONE WARZYWA Z SOSEM WINEGRET
SELER Z JABŁKIEM
POR Z MARCHWIĄ I JABŁKIEM
KAPUSTA ZASMAŻANA
CZERWONA KAPUSTA NA CIEPŁO Z JABŁKAMI I RODZYNKAMI
BURACZKI ZE ŚMIETANĄ NA CIEPŁO
FASOLKA SZPARAGOWA Z BUŁKĄ TARTĄ NA CIEPŁO
GOTOWANE WARZYWA
POZOSTAŁE POTRAWY Z MIĘSEM
ŻUREK W CHLEBIE Z JAJKIEM I PODSMAŻANĄ KIEŁBASĄ
ZUPA CEBULOWA Z ŻÓŁTYM SEREM W CHLEBIE
BIGOS CYGAŃSKI Z MIĘSA WIEPRZOWEGO, PIECZAREK, PAPRYKI, CEBULI I OGÓRKA KONSERWOWEGO
GOŁĄBKI UKRAIŃSKIE Z MIĘSEM WIEPRZOWYM, TRZEMA KASZAMI I BIAŁYM RYŻEM W SOSIE POMIDOROWYM
PASZTECIKI MIĘSNE Z BARSZCZEM CZERWONYM
KIESZONKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO FASZEROWANE MIĘSEM WIEPRZOWYM, WARZYWAMI, ORZECHAMI WŁOSKIMI, LASKOWYMI
I MIGDAŁAMI PODAWANE Z BARSZCZEM CZERWONYM
SAJGONKI PO POLSKU Z BARSZCZEM CZERWONYM
LASAGNE MIĘSNE
TARTINKI NA CIEPŁO Z BARSZCZEM CZERWONYM
PIEROGI Z MIĘSEM
ZIELONE PIEROGI SZPINAKOWE Z RYBĄ
GULASZ WOŁOWY
GULASZ WIEPRZOWY
POTRAWY JARSKIE
PIEROGI Z KAPUSTĄ I SEREM
PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI
PIEROGI Z SOCZEWICĄ
PIEROGI ZE SZPINAKIEM I SEREM FETA
KROKIETY Z KAPUSTĄ
NALEŚNIKI ZE SZPINAKIEM
LASAGNE Z MOZZARELLĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI
CANNELLONI WARZYWNE
POTRAWY WEGAŃSKIE
CUKINIA FASZEROWANA SZPINAKIEM, POMIDOREM Z CEBULKĄ I CZOSNKIEM
SOCZEWICA Z CZOSNKIEM I WARZYWAMI GRILLOWANYMI
ZIEMNIAKI PIECZONE W MUNDURKACH FASZEROWANE PIECZARKAMI Z CEBULĄ I CZOSNKIEM
SZASZŁYK WARZYWNY
RATATOUILLE
PLACKI Z CUKINI, MARCHWI I ZIEMNIAKÓW
KOTLECIKI Z KASZY JAGLANEJ Z WARZYWAMI I CHILI
GULASZ WEGETARIAŃSKI Z WARZYW
KASZA PĘCZAK Z CUKINIĄ W POMIDORACH
KOTLECIKI SOJOWE Z PESTO I POMIDORAMI
POTRAWY BEZGLUTENOWE
KOTLECIKI GRYCZANE Z BIAŁYM SEREM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ
KOTLECIKI Z KASZY JAGLANEJ Z SELEREM I MARCHEWKĄ W SEZAMIE
SZASZŁYK WARZYWNY
PLACUSZKI Z KASZY GRYCZANEJ I CUKINI Z GRILLOWANYMI WARZYWAMI
PLACKI Z CUKINI, MARCHWI I ZIEMNIAKÓW
RATATOUILLE Z KURCZAKIEM
KURCZAK W SOSIE CYTRYNOWYM
LECZO Z CUKINI Z KURCZAKIEM
FILET Z KURCZAKA ZE SZPINAKIEM
FILET DROBIOWY Z ŻURAWINĄ
POTRAWKA DROBIOWA Z PORAMI
POTRAWY, DANIA FIT
JARSKIE
RATATOUILLE
KIESZONKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z WARZYWAMI I SEREM FETA
PLACUSZKI Z KASZY GRYCZANEJ I CUKINI Z GRILLOWANYMI WARZYWAMI
PLACKI Z CUKINI, MARCHWI I ZIEMNIAKÓW
GOŁĄBKI Z KAPUSTY WŁOSKIEJ Z KASZĄ PĘCZAK I GRZYBAMI
CIECIERZYCA ZE SZPINAKIEM I SEREM FETA
KASZA PĘCZAK Z CUKINIĄ W POMIDORACH
KOTLECIKI SOJOWE Z PESTO I POMIDORAMI
GULASZ WEGETARIAŃSKI Z WARZYW
ZAPIEKANKA WARZYWNA
Z MIĘSEM
RATATOUILLE Z KURCZAKIEM
KURCZAK W SOSIE CYTRYNOWYM
GOŁĄBKI Z RYŻEM PEŁNOZIARNISTYM I MIĘSEM DROBIOWYM
KLOPSIKI DROBIOWE W PŁATKACH OWSIANYCH W SOSIE POMIDOROWYM
FILET Z KURCZAKA ZE SZPINAKIEM
POTRAWKA DROBIOWA Z PORAMI
PRZEKĄSKI
ROLADKA SEROWA Z SZYNKĄ, PAPRYKĄ I SZCZYPIORKIEM
ROLADA SZPINAKOWO – ŁOSOSIOWA Z SERKIEM CHRZANOWYM
ROLADKA Z TORTILLI Z SZYNKĄ, SEREM FETA I WARZYWAMI
ROLADKA Z TORTILLI Z ŁOSOSIEM I SERKIEM Z PAPRYKAMI
ROLADKA Z TORTILLI ZE SZPINAKIEM I SEREM FETA
TERRINA DROBIOWA ZE SZPINAKIEM I PAPRYKĄ
TERRINA WIEPRZOWA Z ORZECHAMI
TERRINA RYBNA Z SOLI W SEZAMIE
GALARETKI: DROBIOWA/ WIEPRZOWA/ RYBNA
GALARETKA JARZYNOWA – ROLADA
RYBA PO GRECKU Z POMIDORAMI, CUKINIĄ, MARCHEWKĄ, SELEREM I CEBULĄ
ŚLEDŹ PO JAPOŃSKU Z JAJKIEM NA SAŁATCE Z GROSZKU ZIELONEGO, OGÓRKA KONSERWOWEGO I CEBULKI
ŚLEDŹ Z JAJKIEM I CEBULKĄ W ŚMIETANIE
TATAR ZE ŚLEDZIA PO WĘGIERSKU Z KISZONYMI OGÓRKAMI, MARYNOWANYMI GRZYBKAMI, CEBULKĄ, OSTRĄ PAPRYKĄ I PRZYPRAWAMI
KORECZKI ŚLEDZIOWE Z WARZYWAMI
JAJKA FASZEROWANE: PASTĄ Z PIECZAREK/ PASTĄ Z TUŃCZYKA/ MIĘSEM Z WARZYWAMI I SEREM FETA
MUSZLE MAKARONOWE: SEROWO – SZPINAKOWE/ NADZIEWANE SAŁATKĄ Z KURCZAKA/ NADZIEWANE PASTĄ Z TUŃCZYKA
BABECZKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO NADZIEWANE SZPINAKIEM, KURCZAKIEM I SEREM PLEŚNIOWYM
BABECZKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO NADZIEWANE SEREM PLEŚNIOWYM, SEREM FETA, SEREM ŻÓŁTYM, JAJKIEM, SUSZONYM POMIDOREM, CEBULKĄ
BABECZKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO NADZIEWANE TATAREM Z ŁOSOSIA
TARTALETKI ZAPIEKANE Z WĘDZONĄ RYBĄ I POMIDORAMI
JAJECZKA Z TATAREM Z ŁOSOSIA
POMIDORY FASZEROWANE: SAŁATKĄ Z WARZYWAMI I MAKARONEM RYŻOWYM/ KURCZAKIEM Z WARZYWAMI
SUSHI
SAŁATKI
JARZYNOWA – MARCHEWKA, GROSZEK, JAJKO, JABŁKO, CEBULA, OGÓREK KONSERWOWY, ZIEMNIAKI, MAJONEZ, ŚMIETANA
PIECZARKOWA Z JAJKIEM, BIAŁĄ CEBULKĄ, OGÓRKIEM KONSERWOWYM I ZIELONYM GROSZKIEM
CEZAR – SAŁATA LODOWA, POMIDORY KOKTAJLOWE, PAPRYKA, OGÓREK ZIELONY, GRILLOWANY KURCZAK, SER PARMEZAN, GRZANKI, SOS WINEGRET
Z KREWETKAMI, SAŁATĄ, POMIDORAMI, PARMEZANEM
SAŁATKA Z SELEREM NACIOWYM: MIX SAŁAT, SELER NACIOWY, JABŁKO, WINOGRONA, SUSZONA ŚLIWKA, ORZECHY WŁOSKIE, JOGURT
Z KURCZAKA W PRZYPRAWIE GYROS Z KAPUSTĄ PEKIŃSKĄ, KUKURYDZĄ I OGÓRKIEM KONSERWOWYM
Z KURCZAKIEM, ANANASEM, MIGDAŁAMI, KUKURYDZĄ I SAŁATĄ PEKIŃSKĄ
Z KURCZAKIEM, SEREM WĘDZONYM, CEBULKĄ I KIEŁKAMI SOJOWYMI
ŚLEDZIOWA PIKANTNA Z OGÓRKIEM KONSERWOWYM, GROSZKIEM, BURACZKAMI, MARYNOWANYMI PIECZARKAMI I JABŁKIEM
MEKSYKAŃSKA Z CZERWONĄ FASOLĄ, ŻÓŁTYM SEREM I SZYNKĄ W MAJONEZIE
Z MAKARONEM RYŻOWYM I WARZYWAMI
Z TORTELLINI, SZYNKĄ, WARZYWAMI I SEREM WĘDZONYM W MAJONEZIE
WŁOSKA SAŁATKA Z ZIEMNIAKAMI, FASOLKĄ SZPARAGOWA, POMIDORAMI KOKTAJLOWYMI I WĘDZONYM BOCZKIEM
KALAFIOROWA Z SZYNKĄ, POMIDOREM, OGÓRKIEM I JAJKIEM W SOSIE CZOSNKOWYM
NICEJSKA – TUŃCZYK, ZIEMNIAKI, FASOLKA SZPARAGOWA, JAJKA, CZERWONA CEBULA, OLIWKI, POMIDORY, PIETRUSZKA, SOS WINEGRET
DESERY
SZARLOTKA NA CIEPŁO PODANA Z LODAMI WANILIOWYMI
LODY W RÓŻNYCH SMAKACH:
Z ORZECHAMI, BITĄ ŚMIETANĄ I SOSEM KARMELOWYM LUB Z OWOCAMI, BITĄ ŚMIETANĄ I RODZYNKAMI
TIRAMISU
CRÈME BRŨLÈE
PIECZONE JABŁKO Z MIODEM I CYNAMONEM PODANE Z LODAMI WANILIOWYMI
MUS WANILIOWY Z TRUSKAWKAMI
ROTE GRŰZE (NIEMIECKI DESER Z CZERWONYMI OWOCAMI)
DESER Z PŁYNNĄ CZEKOLADĄ I WIŚNIAMI